Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kersti Rea Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio
Valmista see mõnus külm magusroog kaasavõetavatesse nõudesse, näiteks väikestesse suletavate kaantega purkidesse. Kogus 5 väikest purki.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 dl Suhkur
1 sl Rumm
250 g Savoiardi küpsised
250 ml Väga kange kohv
300 g Toorjuust
200 ml Rõõsk koor 35%
1. Valmista kange kohv ning jahuta.

2. Vahusta toorjuust koos suhkru ja koorega ühtlaseks. Lisa rumm jahtunud kohvisse. Kasta küpsised kakshaaval kohvi sisse, nii  põhja alumiseks kihiks. Sinna peale aseta toorjuustukiht ja jälle küpsised.

3. Toimi nii seni, kuni nõu saab täis. Keera kaas peale ja aseta külmikusse, kus magus peab seisma vähemalt 3 tundi, parem üleöö.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes