Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Kahe šokolaadi vaht kirssidega

Keskmine hinne: 2.77 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Hapukad kirsid ja magus-mõru šokolaadivaht on selles pokaaliroas tasakaalus. Niisugust maiust ei olegi väga palju vaja.
Valmistusaeg: 40-60 min

25 min + 30 min külmkapis

Kogus: 4 portsjonit
1. Sulata kirsid, pane potti ja lisa liköör. Kuumuta peaaegu keemiseni.

2. Sega maisitärklis vähese veega, nirista kirsside hulka ja kuumuta segades keemiseni. Jahuta ja tõsta
pokaalidesse põhjakihiks.

3. Sulata tume šokolaad koos kohviga vesivannil ja jahuta pisut. Sega juurde toorjuust ja vahustatud koor. Tõsta pokaalidesse.

4. Pane pooleks tunniks külmkappi.

5. Sulata valge šokolaad vesivannil, sega hulka toorjuust. Lase pisut jahtuda ja sega vahustatud koorega. Tõsta pokaalidesse.

6. Kuni serveerimiseni hoia pokaale külmkapis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa