Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Pähklivaht

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kiiresti ja maitsvalt Autor: Toidutare
Hõrk pähklivaht eksootiliste puuviljadega on piduliku õhtusöögi kroon.
Valmistusaeg: 20-40 min

Valmistamisaeg u 30 minutit + 1-2 tundi jahedas.

Kogus: 4 portsjonit
Rösti pähklid kergelt kuival pannil, hõõru rätiku vahel ja jahvata. Leota ja sulata želatiin. Vahusta munarebud ja suhkur kohevaks vahuks. Vahusta koor tugevaks vahuks. Keeda piim pähklitega, lisa leotatud ja sulatatud želatiin. Lahusta piimasegus, lisa munavaht, jahuta hästi ning lisa siis vahukoor. Jaota segu nelja magustoidupokaali ja tõsta 1-2 tunniks jahedasse hüübima. Serveerides tõsta magustoidupokaal taldrikule, kaunista taldrik puuviljalõikudega ning pähklivaht vahukoore ja tervete pähklitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa