Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Vaarikariis piimaga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Jane
Kergelt valmistatav pidulik magustoit.
Kogus: 4 portsjonit
Pane piim koos kaneeli ja apelsinikoorega tulele. Kui piim hakkab keema, lisa riis ja keeda 14 minutit. Lisa suhkur ja sulatatud želatiin ning lase keema tõusta, sega korralikult, et želatiin sulaks. Võta tulelt ja kui on veidi jahtunud, eemalda kaneelivars ja apelsinikoor. Lisa vahustatud munad ja vahustatud koor. Sega. Pane segu topsidesse ja jäta mõneks tunniks külmkappi.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
äpuke 01.juuni 2007 19:21
See tundub väga maitsev,aga mittmele inimesele see retsept on mõeldud?
muffenz 26.märts 2007 16:11
muffenz
Linda 13.okt 2006 14:20
Ilmselt on siin silmas peetud 1 pk vaarikamaistelist pulbrit, mis sisaldab ka želatiini.
Katzzz 13.okt 2006 12:11
Aga mis on see ümbrik??
iXiteen 27.märts 2006 14:17
Minu arust nämma retsept. See tli peaaegu samasugune nagu pildil! :P
1