Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Kohev apelsinipuding

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Helen
Hõrgutav magustoit.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Mõõda paksupõhjalisse keedunõusse vesi, mahlad, 3 sl suhkrut, kartulijahu ja munarebud.
Sega hästi läbi ja kuumuta pidevalt segades madalal kuumusel, kuni kissell muutub paksuks.
Tõsta anum pliidilt ja kata kaanega, et pinnale ei tekiks nahka; jahtumise kiirendamiseks võid asetada anuma külma vette ja kisselli vahetevahel segada. Mikserda munavalged 3 sl suhkruga kõvaks, elastseks ja läikivaks vahuks. Kalla vaht jahtunud kisselli peale ja tõsta alt ülespoole segamini. Jaga pokaalidesse ja serveeri.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Keilu 07.okt 2008 19:13
Ojaa. tegin seda veel kahe tüdrukuga kokanduses. Meil läks see veidike võssa. ajasime munakollase ja munavalge sassi niiet lõpuks panime mõlemad kokku ja sidrunimahla sai ka palju palju rohkem. lõpptulemus oli aga kahtlane. :D Nägi väääga kahtlane välja lõhn polnud ka kõige parem aga maitse - no see oli üle kõige! See oli lihtsalt võrratu. vb veidi magus aga lihtsalt väga hea!
1