Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Vanaema mannakreem ehk mannavaht

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Maire Suitsu
Maitsev magustoit.
Valmistusaeg: 20-40 min
Töötle vähese veega segatud marjad sauseguriga püreeks. Lisa ülejäänud vesi ja keeda mõni minut; soovi korral kurna kestad välja. Kalla aeglaselt ja peene nirena juurde manna, putru samal ajal pidevalt segades. Lase mõni minut haududa, põhjakõrbemise vältimiseks sega aeglaselt mööda põhja. Tõsta pliidilt ning mikserda heledaks ja kohevaks vahuks; viimistle maitse suhkruga. Jaga mannakreem sügavatele taldrikutele ja lase jahtuda. Serveerides kalla igasse taldrikusse piima.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Aivar 31.mai 2016 10:57
kuidas see võiks kõlada vene keeles
ei ütle 09.veeb 2011 15:22
norm toit
dyana27 30.jaan 2009 12:12
Mina tean seda mannavahu nime all taon meie pere lemmik
dyana27 30.jaan 2009 12:12
Mina tean seda mannavahu nime all taon meie pere lemmik
1