Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Bubert ehk munavahune mannapuder

Keskmine hinne: 4.26 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Bubert ehk munavahune mannapuder.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Keeda piimast ja mannast puder, hauta paar minutit. Mikserda munarebud mõlema suhkruga heledaks vahuks ja sega veidi jahtunud pudru hulka. Vahusta munavalged elastseks tihedaks vahuks, kalla pudru peale ja tõsta segamini. Paku juurde hapukat kisselli või mahla.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liis 17.apr 2012 23:38
Mina panin mannat kindlalt rohkem kui 1dl. Muidu oleks tulnud vedel...
rätsepp 07.apr 2012 18:10
täielik pettumus see ei ole mingi bubert-lihtsalt söödav vaht
Mari 13.okt 2011 14:23
oioi, plussmärgid kadusid minu teksti vahelt ära! "munakollased vahule, lisada jahu/manna ja natuke külma piima"
Mari 13.okt 2011 14:21
Vanamoodne variant minul on selline: munakolla-
sed vahule jahu/manna natuke külma piima (et mass vedelam oleks) -> kogu segu õrnalt segada keema hakkava piima hulka. Kui on paksenenud, lisada tasakesi segades tugevalt vahustatud munavalged. Kogused olid vist nt 1 liitri piima kohta 4 muna ja 4 spl jahu (või mannat). Suhkrut ja vaniljet maitse järgi.
... 24.märts 2010 19:34
väga maitsev, ainult, et minu arvates tuli see natuke magus, aga muidu on väga hea! :Y ;)
Maraya 01.veeb 2010 18:04
Absoluutselt minu lemmik nüüdsest, kerge ka :Y
gb 18.okt 2009 18:08
väga hea :Y
sebastiina 04.märts 2009 14:45
Kõik uus on hästi unustatud vana!
triinu29 21.veeb 2007 19:43
lihtne ja väga hea
Linda 02.aug 2006 11:29
Mismoodi bubert kõrbema saab minna? Kuigi jah, see saab siis minna kõrbema kui kasutada väga kõrget kuumust keetmisel.
jässakas 01.aug 2006 15:18
hea,kiiresti valmiv,kuigi ka kiiresti läheb kõrbema.
tinytibi 12.juuli 2006 14:28
meeletult hea asi soojalt
undruk 25.märts 2006 04:25
vuncile mida see "vanaviisi valmistatud variant" tähendab? kas seda jubedust, mida koolisööklates puberti pähe pakuti?
Vunc 07.veeb 2006 09:00
Proovisin ja täitsa hea teine, kuigi eelistaksin ikkagi vanaviisi valmistatud varianti :) ...ja maitse üle ei vaielda :P
kla 04.aug 2005 22:58
Hea magustoit. Sinna sisse pudistan mina veel eesti küpsiseid paraja koguse. Oi, oi kui hea siis on koos kisselliga.
Lauk 28.jaan 2005 18:33
Väga mõnus magustoit .Eriti hea jõhvika kisselliga
nuts 25.jaan 2005 17:16
Tegin seda esimest korda 20 aastat tagasi:) Täna üle hulga aja taasavastasin selle mõnusa magustoidu ja lähen kohe tegema perele ja endale rõõmuks.
1