Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kreemid, pudingid ja vahud

Iiri kohvi kreem

Pidulik magustoit.
Retsept
portsjonile
3 tl ˛elatiini
1 ½ sl lahustuvat kohvi
2 dl suhkrut
3 muna
3 sl viskit
½ dl vahukoort
Paisuta zhelatiin väheses vees ning sulata seejärel nõrgal kuumusel. Sega hulka lahustuv kohv ja pool suhkrust. Jahuta pisut, lisa viski ja ülejäänud suhkruga vahustatud munakollased.
Lase segul jahtuda. Vahusta eraldi nõudes vahukoor ja munavalged, sega omavahel ning seejärel ettevaatlikult kohvi-zhelatiinisegusse. Tõsta ühte suurde vormi või magustoidupokaalidesse ning aseta külmkappi tarduma. Serveerimisel kaunista vahukoore ja lahustuva kohvi puruga.
 

KOMMENTAARID

nelly 10.mai 2010 11:39
kus on koer?
kutsu 13.märts 2010 00:18
Vaata see koer hoiab ühekrooni oma suus
ekstra 26.dets 2006 20:12
super!
dinake 24.okt 2006 23:38
Kiu kaua peab magustoit külmkapis tarduma
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes