Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Šokolaadikreem likööriga

Keskmine hinne: 4.02 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Bailey’s liköör ja mascarpone muudavad selle desserdi täiesti vastupandamatuks.
Kogus: 4 portsjonit
Sulata šokolaad kuumaveevannis ja jahuta.Vahusta vahukoor ja sega juurde liköör. Sega toasoe toorjuust puulusikaga pehmeks ja lisa vahukoorele. Kõige lõpuks sega kergelt juurde šokolaad.
Jäta segu veidi ebaühtlaseks, nii tekivad pritsimisel kenad triibud. Pritsi segu kondiitripritsi või kilekotiga serveerimisnõusse. Võid segu tõsta ka lusikaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liis L. 22.jaan 2010 17:39
Niihea:) ma kasutasin seda kreemi oma koogis.. tegin biskviidi ja siis vahepealse kihi tegin selle kreemiga..super!
sweetsugar 07.märts 2009 20:14
kas seda võivad lapsed ka süüa?? sest kui teen siis teeks juba lastele ka kui selles ei ole nii suur alkoholi sisaldus??ise ei tea kas võivad seda ka lapsed süüa??
NurrMarta 22.veeb 2009 16:47
Ja vahu kokkusegamise järjekorra soovitaks muuta selliselt, et kõigepealt segada kokku liköör ja mascarpone. Niimoodi vedeldatud toorjuustu sisse segades ei kaota vahukoor õhulisust ja vaht jääb kohevam.
NurrMarta 22.veeb 2009 15:59
Kuna Bailey's likööri ei olnud hetkel käepärast, siis läks käiku Vana Tallinna kooreliköör ja sobis ka väga hästi. Mulle tundus kreem ilma suhkruta liiga mõru (kasutasin Bitteri ?okolaadi) ja lisasin paar supilusikatäit suhkrut ka. Väga rikkalik magustoit :)
daigi 19.veeb 2009 13:06
viis punkti
daigi 19.veeb 2009 13:05
:O :D
1