Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Tiramisu vaarikatega

Keskmine hinne: 3.5
Pidulik magustoit. 
Valmistusaeg: 20-40 min
Purusta küpsised, vala peale likööriga segatud vaarikamahl. Sega kergelt, et küpsised oleksid mahlased. Jaga seejärel 4 portsionklaasi. Peale pane vaarikad. Vahusta munakollased suhkruga. Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Sega vahustatud munakollased mascarponega, lisa vahustatud munavalge, sega ettevaatlikult. Saadud segu jaga võrdselt klaasidesse vaarikatele katteks. Kaunista marjadega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
NurrMarta 23.veeb 2010 19:12
Kaia: Sulle jäi asja sisu vist veidi arusaamatuks - retsepti koostisaineid on nüüd parandatud, enne oli "mascarpone" asemel kirjutatud "mascarbonet" :)
Kaia 23.veeb 2010 18:34
Itaalias teevad küll enamus restorane tiramisut mascarponega, niiet päris tundmatu koostisaine see siiski pole.
siirikirikal 11.veeb 2008 12:02
mascarpone kirjeldus Toidutare sõnastikus: http://www.toiduta-
re.ee//termin.php?i-
d=1296
Nubluz 11.veeb 2008 09:50
mascarpone on tegelikult nagu toorjuust. veidi kooresema maitsega kui philadelphia toorjuust.
pensionär 25.jaan 2007 12:20
Mis sorti küpsiseid selle toidu jaoks tuleb valida???
1