Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Tapioka-rabarberipuding

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Maitsev magustoit.
Tapiokamassi valmistamine: Kuumuta vesi, sool ja suhkur 3-4-liitrises paksupõhjalises potis keemiseni.
Sõrista juurde tapiokk, segu hoolega segades. Alanda kuumust ning keeda ilma kaaneta potis aeg-ajalt segades 35-50 minutit, kuni tapiokiterad on läbipaistvad.
Rabarbripüree: Samal ajal kuumuta 3 dl rabarberiviile, 0,75 dl suhkrut, pipar, sool ja ülejäänud vesi 2-liitrises potis umbes 8 minutit. Sega aeg-ajalt, kuni rabarber on pehme. Püreesta köögikombainis. Pane 4 sl rabarbripüreed kõrvale (selle segad tapioki hulka), ülejäänud uuesti potti. Lisa toored rabarbrilõigud ja kuumuta, aeg-ajalt segades, veel umbes 5 minutit. Lisa sidrunimahl.
Nõruta tapiokamass sõelal ja pane puhtasse 2-liitrisesse potti. Tänu sellele tardub magustoit. Lisa rõõsk koor, 2 sl suhkrut, vanill ja 4 sl rabarbripüreed. Kuumuta, aeg-ajalt segades, kuni suhkur on sulanud. Jahuta, jaota magustoidukaussidesse. Kaunista rabarberipüreega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa