Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kreemid, pudingid ja vahud

Hapukoorepuding

Maitsev magustoit.
Retsept
portsjonile
360 g hapukoort
150-200 g suhkrut
5-6 spl sidrunimahla
5 dl vahukoort,
10 g zhelatiini
Sega omavahel hapukoor, suhkur, sidrunimahl ja poolkõvaks vahustatud koor. Lisa väheses vees lahustatud zhelatiin ja sega hoolikalt läbi. Vala segu väikestesse kausikestesse ja tõsta 5-6 tunniks külmkappi. Et pudingut oleks hea enne serveerimist kausist taldrikule lüüa, loputa vormid enne seguga täitmist külma veega üle.

KOMMENTAARID

annela 01.aug 2010 15:32
lisasin ka marju...väga hea:A
merliki 30.juuni 2009 15:03
siia paneks veel marju (nt. maasikaid) ka sisse, saaks veelgi maitsvam.
Maaja 02.jaan 2007 21:20
teen kohe homme, kindlasti väga hea.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes