Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Hapukoorepuding

Keskmine hinne: 3.19 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Maitsev magustoit.
Kogus: 4 portsjonit
Sega omavahel hapukoor, suhkur, sidrunimahl ja poolkõvaks vahustatud koor. Lisa väheses vees lahustatud zhelatiin ja sega hoolikalt läbi. Vala segu väikestesse kausikestesse ja tõsta 5-6 tunniks külmkappi. Et pudingut oleks hea enne serveerimist kausist taldrikule lüüa, loputa vormid enne seguga täitmist külma veega üle.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annela 01.aug 2010 15:32
lisasin ka marju...väga hea:A
merliki 30.juuni 2009 15:03
siia paneks veel marju (nt. maasikaid) ka sisse, saaks veelgi maitsvam.
Maaja 02.jaan 2007 21:20
teen kohe homme, kindlasti väga hea.
1