Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Astelpaju-pähklikreem

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Astelpajumoosi ja -siirupi saab asendada ka astelpaju marjadega.
1 muna
250 g lahjat kohupiima
150 g maitsestamata jogurtit
50 g suhkrut
1 pakk vanillsuhkrut
ühe sidruni mahl
4 spl astelpajusiirupit või -moosi
50 g pähkleid

Munakollane eraldada. Kohupiim segada jogurti, suhkru, vanillsuhkru, munakollase, sidrunimahla ja astelpajusiirupi või -moosiga. Pähklid pruunistada pannil 5 minutit, siis purustada ja segada kokku eelnevalt segatud kreemida. Munavalge vahustada ja kreemiga kokku segada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa