Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Pohlavaht

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Pohlavaht vahustatud munarebuga.
2 munarebu
1 kuhjaga dl suhkrut
200 g külmutatud pohli või jõhvikaid 
2 dl 35% rõõska koort
3 tl zhelatiinijahu
3 sl vett
2 munavalget
serveerimiseks vahukoort ja terveid marju

Vahusta munarebud suhkruga, lisa püreeritud marjad ja vahustatud koor. Sega zhelatiinijahu keeva veega, sulata segades, lase leigeks jahtuda. Kalla peene joana marjasegu hulka, viimast pidevalt segades. Viimasena kalla juurde tihedaks läikivaks vahuks klopitud munavalged ja tősta ülejäänud ainetega őrnalt segamini. Jaga otsekohe kaheksasse pokaali ja lase jahedas tarduda. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa