Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Kirsikreem

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kirsikreemi võid valmistada värsketest kirssidest või kivideta kompotikirssidest. Pidulikul puhul valmista see väikestesse pokaalidesse.
Kogus: 6 portsjonit
Puhasta kirsid kividest. Sega kastrulis kirsid, suhkur, vein ja kaneelikoor, lase kuumeneda. Mõne aja pärast lisa sidrunikoor, lase keema tõusta. Sega kartulijahu sidrunimahlaga ning lisa segades poti sisu hulka. Eemalda kaneelikoor. Võta suurem klaaskauss, vala sellesse kirsisegu ja lase jahtuda. Sega omavahel mascarpone, hapukoor ning vanillsuhkur, tõsta kirsisegule ja sega läbi. Enne serveerimist lase kükmikus vähemalt tund aega seista. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa