Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Valge šokolaadi vaht vaarikakastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Suus sulavat mousse´i tasakaalustab hapukas vaarikakaste. Sobib serveerida ka väikestes pokaalides ja ilma kastmeta.
Kogus: 6 portsjonit
Tükelda valge šokolaad ja sulata vesivannil. Lisa marjaliköör ning seejärel hapukoor. Vahusta ühes anumas munavalged vanillsuhkruga, teises vahukoor. Lisa veidi jahtunud shokolaadile munavalgevaht ja vahukoor, sega ühtlaseks. Vala magustoit kaussi (või pokaalidesse) ning lase 2 tundi külmas seista. Püreeri kastmemarjad ja sega hulka tuhksuhkur. Vala taldrikule veidi püreed ja tõsta sellele külma vette kastetud supilusikaga mousse'i. Kaunista piparmündi- või melissilehtedega. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
NurrMarta 31.juuli 2008 20:56
Mäletan siiani, kuidas üks eriti ülber kelner Pariisis varjamatult irvitas, kui ma ka "musseed" tellisin. Ei mõju enesehinnangule kuigi hästi. :D See "mousse" hääldatakse "muss". Ja omastav kääne retsepti sissejuhatuses tuleb siis mousse'i :)
1