Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Riisivaht vaarikaželeega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Maltalt pärinev trendikas magustoit, milles hapukat vaarikatarretist täiendab vahune riisivaht.
Kogus: 1 portsjon
1. Pane želatiin veega paisuma ja sulata siis vesivannil üles.
2. Sega suhkur, vaarikad ja sulanud želatiin omavahel ning tõsta marjad klaasidesse. Pane klaasid riisivahu valmistamise ajaks külmkappi.
3. Pane riisipudru jaoks vesi keema ja lisa pestud pudruriis ning kuumuta keemiseni. Kalla peale piim ja keeda 30-35 minutit, kuni riis on pehme. Lase jahtuda. Vahusta koor ja sega jahtunud pudruga. Vahusta ka munavalge, lisa vähehaaval tuhksuhkur. Sega munavalgevaht pudruga vahetult enne serveerimist ja tõsta klaasidesse vaarikaželee peale.

Retsept on mõeldud 4-6 inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Inna 13.dets 2009 10:22
Proovisin järgi teha siis seda eile, aga kahjuks ei tulnud välja sellest midagi:( mul jäi ?elee osa vedelaks, kas see pidi kindlalt tarduma?? Sest minul see ei tardunud ning riisimousse tuli ka suht maitsetu, isegi panin vahukoorele suhkurt, et natuke magusamaks ajada, muidu oleks täiesti maitsetu.. ühesõnaga loodan, et kommentaare tuleb juurde. Samuti ei saanud aru, kas see pidi külmkapis ööpäev seisma või võis kohe seda süüa, siiski mul see ära ei tardunud.
1