Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Rabarberivaht kaerakliidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Rabarberitest saad laheda hapuka magustoidu, millele kaerakliid lisavad tervislikkust.
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja tükelda rabarberid, tõsta keedunõusse. Lisa 1 sl vett ja suhkrut ning hauta, kuni rabarberid on pehmed. Vahusta vaniljekaste (või vahukoor), sega kohupiimapasta, kaerakliide ja jahtunud rabarberitega. Serveeri kohe või hoia serveerimiseni külmas. Kaunista väikeste rabarberitükkidega, mis lisavad magustoidule mõnusat haput maitset.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Anneli 24.sept 2010 22:28
Ma ütleks et natuke lääge, aga väikses koguses hea :)
1