Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Brüleekreem kevadise rabarberiga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Eva Palu
Vana hea klassika kevadises kuues.
Kogus: 6 portsjonit
Esmalt valmista rabarbripüree. Selleks haki rabarber, sega suhkruga ja kuumuta 5-7 minutit, kuniks rabarber on pehme. Määri brüleekreemi vormid võiga ja tõsta igasse vormi 1-2 spl rabarbrisegu (liigne vedelik jäta alles).
Vahusta munakollased suhkruga. Kuumuta koor ja piim keemiseni ja nirista see munakollaste hulka, viimast pidevalt segades. Jaga segu vormidesse ja pane vormid 160-kraadisesse ahju küpsema. Pane ahju ka üks veega täidetud nõu, sest brüleekreem armastab küpsemisel niiskust. Küpseta 25-30 minutit. Jahuta täielikult. Enne serveerimist puista peale õrn suhkrukiht ja karamellista kas leeklambiga või ahjus grillrežiimil.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Põhjanaba 11.juuni 2010 13:33
Seda, et suhkruga segatud ja kuumutatud rabarberid tuleb potist välja tõsta nõrutades ;) Kui see liigne vedelik brüleekreemi alla jääb, võib see lõpptulemust rikkuda.
Anna355 06.juuni 2010 22:32
(liigne vedelik jäta alles) - mis sellega mõeldud on?
Anna355 06.juuni 2010 22:31
(liigne vedelik jäta alles).
1