Magustoidud ja maiustused  » Maiustused

Apelsinitrühvlid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kodune maius, millega usin meister teenib sööjatelt vaimustunud heakskiidu. Trühvleid saad 20 kuni 30 tükki.
Kogus: 1 portsjon
Keeda rõõska koort ja peenelt riivitud apelsinikoort madalal kuumusel 5 minutit. Tõsta kastrul pliidilt, lisa tükikesteks murtud šokolaad ja alkohol. Sega, kuni šokolaad sulab ja segu on ühtlane. Kata anum taldriku või kaanega ning lase toatemperatuuril järgmise päevani seista. Vormi segust pallikesed, kastes lusika (või pallilõikaja) iga kord sooja vette. Veereta palle kakaopulbris ja hoia kuni laualeviimiseni külmas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
k 18.veeb 2016 09:58
Mitu trühvlit sellest tuleb?
Maarja 26.dets 2012 02:00
Ma ei saa aru, miks mul liiga vedel see jäi :S ?!
Kats 23.märts 2012 20:36
Lisasin rummi asemel cointreau'd, väga hea maitse andis ! :)
triini13 09.dets 2010 08:11
Väga maitsvad! :)
Atsinna 18.apr 2010 22:23
?okolaadikarpides olevad vormid tasuks alles hoida, mõnus oleks sinna panna omatehtud trühvleid. Neid ju igas mõõdus ja mitmesuguste kujudega. Mina teen neis jää-ja mahlakuubikuid.
Mammu 18.apr 2010 21:50
Mina teen trühvlitele vormid ise: fooliumist saab kenasti-kiiresti lõigata ja vormida. Aga jah, need trühvlid on lihtsad teha ja maitsevad väga hästi..
Atsinna 21.dets 2009 10:55
Bauhofis oli pisikesi vorme ning laupäeval nägin Selveris ka.
kaisu060 20.dets 2009 23:47
Ma küsisin müüjatelt ja mulle pakuti ainult suuri muffinivorme, loodan siiski uuesti tiimaris katsetada
Ru 19.dets 2009 13:45
Mina sain ka nädal või paar tagasi trühvlite jaoks sobivad pabervormid Tallinna kaubamaja II korruselt. Võibolla tasub müüjalt küsida. :)
kaisu060 15.dets 2009 22:18
Täna käisin kaubamajas II korrusel ja ei leidnud trühvli vorme, ei leidnud ka mujalt. Ise olen neid paaril korral Tiimarist ostnud, kuid enam ei ole neid sealgi olnud pikka aega.
jooneratas 11.dets 2009 17:09
?okolaad läheb tükki ka siis, kui teda liiga kaua veevannil vedelana hoiad.:R
NurrMarta 10.dets 2009 16:27
Võib-olla kuumutasid liiga kuumaks? Või läks veidi vett sisse? http://www.toiduta-
re.ee/foorum.php?tee-
ma=1287&hi=okolaad,-
sula
Mesimymm 10.dets 2009 16:09
Aga miks minu oma tükki jääb? Segu täitsa tükiline:(
Ethel21 07.apr 2009 11:01
:D vahukoor ei anna kyll magusat maitset;) Aga shokokaad kyll ja tegin neid tryhvleid ...imehead tulid, sulasid suus! Soovitan soojalt!
tellaella 06.apr 2009 14:17
vahukoor ja brändi või rumm annavad vajaliku magusa maitse, kuid soovi korral sobib alati ise lisamine :P
Jansik 27.veeb 2009 10:32
Kas suhkrut ei pea panema?
Kats 22.dets 2008 16:02
Ise ostsin just täna Kaubamaja II korruse kodumaailmast.
kentaur 22.dets 2008 09:51
Kas keegi oskab öelda, kus müüakse trühvli jaoks parajaid pisikesi paberümbriseid?
1