Magustoidud ja maiustused  » Maiustused

Kibuvitsamarmelaad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Maru
Erinevalt teistest marjadest kaotavad kibuvitsatõrsikud külmutades oma raviomadused. Seepärast on neist otstarbekam valmistada moosi, siirupit, marmelaadi ning teisi hoidiseid.
1. Sulata agar-agar külmas vees, lase pliidiraua peal kuumeneda ning lahusta moosi sisse. Kuumuta segu 3–5 minutit, ent ära päris suure mulliga keema lase. Vala vormi ning lase toas taheneda.
2. Kui marmelaadiplaat on kõvaks muutunud, lõika sellest meelepärased tükid ning pista soovi korral enne suhupanekut suhkrust või vahukoorest läbi.

NB! Seda tarretist ei saa teha želatiiniga, vaid ainult agar-agariga.

Kibuvitsamoos
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa