Uudiskiri Instagram Facebook
 
Maiustused

Magusad pintslid

Maiustused

Magusad pintslid

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Retsept
portsjonile
250 g šokolaad
1 pakk kõrsikud
2 pakki Nonparellisegu (Santa Maria)
Sulata šokolaad vesivannil ja vala nonparellid väikesele taldrikule. Kasta kõrsik otsapidi sulatatud šokolaadi sisse, lase liigsel šokolaadil ära nõrguda ja torka siis nonparellisegusse. Tupsuta iga külje pealt. Jäta taldrikule hetkeks tahkuma, seejärel tõsta topsi.

KOMMENTAARID

maiasmokk 25.apr 2012 17:54
SOOVITAN! kohe nii head olid et tegin veel mitu tükki juurde:P
Teletubbies 25.apr 2012 17:52
Mitu pintslit siis 1 tegemisest saab??
proovja 06.nov 2011 12:56
oki ma proovin:P
kokk 31.okt 2010 11:00
mmm... nämmaa :D . proovin ka teha :)
NAAJ 26.juuni 2010 17:06
kendra ! Vesivannil tähendab seda, et valad potti vee, paned tulele, lased tuliseks, paned ?okolaadi kaussi, paned kausi poti peale ja sulatad sedasi ?okolaadi. Kausi põhi ei tohiks vette ulatuda. Nii lihtne see ongi.
kendra 24.juuni 2010 11:16
ma ei saa sellest retseptist hästi aru mis vesivannil
Kairit 07.mai 2010 14:49
tavalise ?okolaadiga tehakse. Ma sain 100 g ?okolaadiga hakkama Muidu väga hea maitsega
Hindaja 17.apr 2010 16:01
räme tunduvad proovin vist vb või varem teha maitsvad kuid on keeruline;) osta mida ole sulatatud see
Hindaja 13.veeb 2010 15:18
:) tundub nämmi
maiasmokk 19.jaan 2010 18:37
Täna teen. Kindlasti annan teada kuidas olid! ;)
maiasmokk 18.jaan 2010 20:10
Kas see peaks olema mõru ?okolaad või tavaline?
Mare 07.jaan 2010 15:07
:A Soovitan osta sokolaadi,mida ei ole enne sulatatud
Izzu 04.jaan 2010 21:25
vaatab, vb sünnipäeval või isegi varem püüan teha ka. maitsvad tunduvad, kuid kindlasti on neid keeruline teha.
mmmck 16.dets 2009 22:12
proovin siis vist järgi
mmmck 16.dets 2009 22:11
räme head tunduvad:D
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes