Magustoidud ja maiustused  » Maiustused

Kodused kummikommid

Keskmine hinne: 4 Allikas: Tarretatud piduroad Autor: Maire Suitsu
Tihe ja kummitaoline mass tekib, kui võtta 1 dl vedeliku kohta 2 tl želatiini.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Paisuta žealtiin 1,5 dl mahlas, sulata veisivannil, vajadusel kurna läbi sõela ja sega ülejäänud mahlaga. Kalla segu umbes 18-20 cm läbimõõduga anumasse (plaadile) ja tõsta järgmise päevani külma tarduma. Lõika siis tarretunud mass terava märja noaga tükkideks ja säilita külmkapis tihedalt suletud karbis.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liina-Miina 27.aug 2015 14:29
väga maitsvad
;) 24.nov 2011 21:38
:Y Maitsev
1