Uudiskiri Instagram Facebook
 
Maiustused

Kodused kummikommid

Maiustused

Kodused kummikommid

Maire Suitsu Tarretatud piduroad
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Rene Riisalu
Tihe ja kummitaoline mass tekib, kui võtta 1 dl vedeliku kohta 2 tl želatiini.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
5 dl Magus meelepärane mahl
12 tl Želatiin
Paisuta žealtiin 1,5 dl mahlas, sulata veisivannil, vajadusel kurna läbi sõela ja sega ülejäänud mahlaga. Kalla segu umbes 18-20 cm läbimõõduga anumasse (plaadile) ja tõsta järgmise päevani külma tarduma. Lõika siis tarretunud mass terava märja noaga tükkideks ja säilita külmkapis tihedalt suletud karbis.
 

KOMMENTAARID

Kats 24.jaan 2017 18:25
Tegin ploomimehuga. Väga lääged jäid, tuleks kindlasti suhkrut või mõnda siirupit juurde panna. Väga lahedad kujud saab, kui kasutada advendikalendri alust.
Liina-Miina 27.aug 2015 14:29
väga maitsvad
;) 24.nov 2011 21:38
:Y Maitsev
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes