Magustoidud ja maiustused  » Maiustused

Apelsinimarmelaad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Meeldivalt värsked marmelaadikommid, kus võid osa mahlast asendada sidrunimahlaga, kui soovid pikantsemat tulemust. Värskelt pressitud apelsinimahla asemel võid kasutada ka tavalist mahla.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ TARRETUMISE AEG

Sega mahl ja agar-agar. Lase paisuda 1 tund. Lisa suhkur ja keeda pidevalt segades tasasel tulel 15 minutit. Segu on valmis, kui see niitjalt venib. Vala väikestesse silikoonvormidesse või küpsetuspaberiga vooderdatud kandilisse vormi. Lase vormis tarretuda. Seejärel vajuta marmelaadid välja, lõika väikesteks kuubikuteks ja veereta neid suhkrus.

Kogus 40 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa