Uudiskiri Instagram Facebook
 
Maiustused

Valge šokolaadi trühvlid Amarula ja kamaga

Maiustused

Valge šokolaadi trühvlid Amarula ja kamaga

Altia Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Ardo Kaljuvee
Väikese tilga likööriga maitsestatud trühvlitest ei suuda keegi loobuda.

üle 60 min

+ külmkapis 6 tundi

Retsept
portsjonile
250 g Valge šokolaad
75 g Või
Mascarpone või
250 g Toorjuust (maitsestamata)
1 spl Kamajahu
2 spl Liköör Amarula Cream
Sulata 100 g valget šokolaadi ja või vesivannil, sega ühtlaseks. Hõõru mascarpone hulka kamajahu ja liköör . Sega hulka šokolaadi-või segu. Pane mass tunniks sügavkülma või paariks tunniks külmkappi, et see vormimiseks sobivaks taheneks. Vormi massist väikesed pallikesed ja pane need veel 30-60 minutiks külmkappi. Sulata ülejäänud valge šokolaad vesivannil. Tõsta pallikesed sulašokolaadi ja veereta kiiresti sokolaadiga kokku. Tõsta küpsetuspaberile või restile ja pane külmkappi hanguma. 

Kogus 14 kuni 16 tükki.

KOMMENTAARID

Annu 07.jaan 2013 20:17
horoso
Tinusik 09.juuni 2012 20:20
Teen parajasti proovi, varsti saab teada ka kuidas maitseb
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke