Uudiskiri Instagram Facebook
 
Maiustused

Värvilised kummikommid

Maiustused

Värvilised kummikommid

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Maitsekad ja kaunivärvilised kummikommid saab kas tugevamaitselisest naturaalsest mahlast, mahlakontsentraadist või siirupist. Viimast peaks küll veega lahjendama, kuid mitte nii palju kui joogi puhul. Kommide tegemiseks on müügil ka vahvaid lastepäraseid vorme. Kommid võib panna tarduma ühe kihina vormi või karpi ja siis lõigata meelepäraseid kujusid.

kuni 20 min

Retsept
5 dl Mahl (kontsentreeritud)
14 lehte (või 14 tl) Želatiin
Paisuta želatiin 1,5 dl mahlas (siirupi puhul vees). Sulata vesivannil ja sega ülejäänud mahlaga. Vajadusel eemalda vaht. Kalla segu u 20 cm läbimõõduga anumasse – kõrgemate äärtega plaadile, karpi, vormi või väikestesse silikoonvormidesse. Pane vähemalt 4–5 tunniks külmkappi tarduma. Lõika tarretunud mass terava märja noaga tükkideks või võta vormidest.

Kogus umbes 300 grammi.

KOMMENTAARID

nammi 16.veeb 2013 19:26
proovisin siirupiga teha, tulid normaalsed aga oleksid võinud rohkem tarretunud olla
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes