Magustoidud ja maiustused  » Maiustused

Värvilised kummikommid

Keskmine hinne: 3.38 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Maitsekad ja kaunivärvilised kummikommid saab kas tugevamaitselisest naturaalsest mahlast, mahlakontsentraadist või siirupist. Viimast peaks küll veega lahjendama, kuid mitte nii palju kui joogi puhul. Kommide tegemiseks on müügil ka vahvaid lastepäraseid vorme. Kommid võib panna tarduma ühe kihina vormi või karpi ja siis lõigata meelepäraseid kujusid.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Paisuta želatiin 1,5 dl mahlas (siirupi puhul vees). Sulata vesivannil ja sega ülejäänud mahlaga. Vajadusel eemalda vaht. Kalla segu u 20 cm läbimõõduga anumasse – kõrgemate äärtega plaadile, karpi, vormi või väikestesse silikoonvormidesse. Pane vähemalt 4–5 tunniks külmkappi tarduma. Lõika tarretunud mass terava märja noaga tükkideks või võta vormidest.

Kogus umbes 300 grammi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
nammi 16.veeb 2013 19:26
proovisin siirupiga teha, tulid normaalsed aga oleksid võinud rohkem tarretunud olla
1