Magustoidud ja maiustused  » Maiustused

Šokolaadiglasuuriga sufleekommid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Vedelikuks võib siin kasutada piima, mahla, smuutit või muud – oleneb, mis maitset soovid. Glasuurima peaks hästi kiiresti, et tarrend ei sulaks, ja siis kohe kiiresti külma tahkuma! Kogus 600 grammi.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Pane želatiinilehed külma vette 10 minutiks likku.

2. Vahusta munakollased suhkruga. Lisa vedelik, sega ja kuumuta nõrgal kuumusel paksenemiseni. Võta pliidilt ja lahusta segus želatiin. Sega hulka sulatatud või.

3. Lase pisut jahtuda ja sega juurde sidrunimahl või -essents. Vala segu toidukilega kaetud vormi või karpi ja pane külmkappi tahkuma.

4. Kui mass on tahke, võta vormist ja lõika sobiva suuruse ja kujuga tükkideks.

5. Sulata šokolaad vesivannil. Veereta komme kiiresti šokolaadis, kuni nad on üleni kaetud, ja tõsta küpsetuspaberile. Lase külmkapis tahkuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa