Magustoidud ja maiustused  » Maiustused

Tumedad trühvlid ploomide ja pistaatsiapähklitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Väike trühvliraamat Autor: Krista Ruben
Ploom ja šokolaad sobivad hästi kokku ning kui kaunistuseks on veel veidi soolakas pistaatsiapähkel, on maitseelamus garanteeritud.
1. Pane kuivatatud ploomid paariks tunniks likööri sisse likku.

2. Vahusta või.

3. Lisa likööris leotatud ploomid ja liköör ning sega.

4. Lisa veevannil sulatatud šokolaad.

5. Vala segu 20x12 cm vormi ja hoia 6 tundi kuni üle öö külmkapis.

6. Tükelda trühvlisegu.

7. Sulata tume šokolaad veevannil.

8. Kasta trühvlid šokolaadi sisse.

9. Kaunista hakitud pistaatsiapähklitega või endale meelepäraselt.

Kogus 40 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa