Uudiskiri Instagram Facebook
 
Maiustused

Nostalgiakook Kirju Koer

Maiustused

Nostalgiakook Kirju Koer

Merilin Siimpoeg Polven Foods
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Polven Foods
Klassikaline vanakooli Kirju Koer. Ikka nende õigete läbikumavate marmelaaditükkidega. Maitseb hea! Kui tavalisest variandist ära tüdineb, siis võib lisada šokolaaditükke, maitseks natuke rummi või näiteks hoopis pehmeid vahukommitükke. Katsetada saab lõpmatuseni!
Retsept
360 g Selga šokolaadiküpsised
300 g Marmelaad
75 g Kuivatatud jõhvikad
200 g Või
300 g JAANI kakaoga kondenspiim
1. Purusta küpsised. Jäta osa ka veidi suuremaid küpsisetükke.

2. Haki marmelaadikuubikud väiksemateks tükkideks.

3. Sega suures kausis küpsisetükid, marmelaaditükid ja kuivatatud jõhvikad.

4. Sulata või, vala hulka kakaoga kondenspiim ja sega ühtlaseks. Vala või-kondenspiimasegu teiste ainete hulka ja sega kogu mass hoolikalt läbi.

5. Tõsta koogimass küpsetuspaberi peale ja vormi massist pikk „vorst", keera paberi sisse ja hoia üleöö külmkapis (või vähemalt 4-5 tundi).

6. Lõika siis tahkunud "vorstist" suupärased koogiviilud.

KOMMENTAARID

Maiu 10.apr 2015 13:59
Proovisin esimest korda kakaokondenspiimaga teha. Väga mõnus maitse jäi! Ei ole seda toodet poes varem märganud, aga tundub, et Kirju Koera, rummipallide ning šokolaadikoogi jaoks on see väga hea lahendus.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes