Magustoidud ja maiustused  » Maiustused

Nostalgiakook Kirju Koer

Keskmine hinne: 4.39 Allikas: Polven Foods Autor: Merilin Siimpoeg
Klassikaline vanakooli Kirju Koer. Ikka nende õigete läbikumavate marmelaaditükkidega. Maitseb hea! Kui tavalisest variandist ära tüdineb, siis võib lisada šokolaaditükke, maitseks natuke rummi või näiteks hoopis pehmeid vahukommitükke. Katsetada saab lõpmatuseni!
1. Purusta küpsised. Jäta osa ka veidi suuremaid küpsisetükke.

2. Haki marmelaadikuubikud väiksemateks tükkideks.

3. Sega suures kausis küpsisetükid, marmelaaditükid ja kuivatatud jõhvikad.

4. Sulata või, vala hulka kakaoga kondenspiim ja sega ühtlaseks. Vala või-kondenspiimasegu teiste ainete hulka ja sega kogu mass hoolikalt läbi.

5. Tõsta koogimass küpsetuspaberi peale ja vormi massist pikk „vorst", keera paberi sisse ja hoia üleöö külmkapis (või vähemalt 4-5 tundi).

6. Lõika siis tahkunud "vorstist" suupärased koogiviilud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maiu 10.apr 2015 13:59
Proovisin esimest korda kakaokondenspiimaga teha. Väga mõnus maitse jäi! Ei ole seda toodet poes varem märganud, aga tundub, et Kirju Koera, rummipallide ning šokolaadikoogi jaoks on see väga hea lahendus.
1