Magustoidud ja maiustused  » Maiustused

Tsitrusekoored tumedas šokolaadis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eksootilised viljad põhjamaa köögis Autor: Merrit Kiho
Liha puhul öeldakse ikka, et ära tuleb süüa ninast sabani. Eks sama käib ka näiteks apelsini või grebi kohta, millest mingis retseptis vaid sisu ehk mahla tarvis läheb. Õhukesed kooreliistakad kastetuna sulašokolaadi krõbistatakse kiirelt ära. Ja nii peabki, kuna pikemal säilimisel muutub maius kahjuks kibedaks.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Sulata šokolaad vesivannil, tõsta tulelt ja kalla sisse koored, sega ettevaatlikult, et kogu koor oleks šokolaadiga kaetud.

2. Urgitse šokolaadikoored ettevaatlikult näiteks kööginäpitsatega küpsetuspaberile tahenema. Maiusta kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa