Uudiskiri Instagram Facebook
 
Maiustused

Tsitrusekoored tumedas šokolaadis

Maiustused

Tsitrusekoored tumedas šokolaadis

Merrit Kiho Eksootilised viljad põhjamaa köögis
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Katrin Press
Liha puhul öeldakse ikka, et ära tuleb süüa ninast sabani. Eks sama käib ka näiteks apelsini või grebi kohta, millest mingis retseptis vaid sisu ehk mahla tarvis läheb. Õhukesed kooreliistakad kastetuna sulašokolaadi krõbistatakse kiirelt ära. Ja nii peabki, kuna pikemal säilimisel muutub maius kahjuks kibedaks.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
RETSEP
100 g Šokolaad (70%)
Kahe tsitrusvilja õhukesed kooreliistakad
1. Sulata šokolaad vesivannil, tõsta tulelt ja kalla sisse koored, sega ettevaatlikult, et kogu koor oleks šokolaadiga kaetud.

2. Urgitse šokolaadikoored ettevaatlikult näiteks kööginäpitsatega küpsetuspaberile tahenema. Maiusta kohe.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes