Uudiskiri Instagram Facebook
 
Maiustused

Datlipallid

Maiustused

Datlipallid

Christin Lunts Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa
Kõige parem magus amps! Oleme neid palle veeretanud nii oma peres maiustamiseks kui ka sõpradele kinkimiseks. Tütre sünnipäeval asendasid need isegi torti.
Gluteenivaba
Taimetoitlastele
Kiudainerikas
Retsept
15 tk Suur pehme dattel
0.5 klaasi Mandlid
2 spl Kookosrasv
1 spl Vesi
1 tl Ingveripulber
1 tk Värskelt riivitud apelsini koor
Veeretamiseks kookoshelbed ja kakaopulber
15-20 pallikest

1. Aseta kõik koostisosad (v.a kookoshelbed ja kakaopulber) köögikombaini. Lase kombainil töötada seni, kuni moodustub tainapall. Kui sul kombaini pole, litsu datlid kahvliga katki ja lõika mandlid väikesteks tükkideks. Sega teiste ainetega.

2. Pane saadud tainas umbes 10 minutiks külmikusse hanguma.

3. Sea valmis üks alus kakaopulbriga ja teine kookoshelvestega. Veereta neis meelepärase suurusega datlipallid. Hoia palle enne serveerimist paarkümmend minutit külmikus.

HEA TEADA!
Datlipalle võib veeretada kõiges, mis pähe tuleb ja meelepärane tundub. Näiteks kevadel on tore ära kasutada kuusevõrseid.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega