Uudiskiri Instagram Facebook
 
Maiustused

Meetrühvlid

Trühvlid vajavad alati šokolaadi sulatamist koos suure rasvasisaldusega rõõsa koorega.
Retsept
portsjonile
200 g Tume šokolaad (vähemalt 70% kakaod)
1.5 dl Rõõsk koor 35%
3 sl Mesi
3 sl Või (pehme)
Kakaopulber (kaunistuseks)
Murra šokolaad tükkideks ning sulata väikses keedunõus koos koore ja meega. Sega juurde ka või. Kata anum tihedalt kile ja kaanega, lase järgmise päevani toatemperatuuril tahkuda. Vormi kahe teelusika abil väikesed pallid ja veereta neid kakaopulbris. Lase enne serveerimist vähemalt tund aega külmas tarduda. 

Nimetatud koostisosade kogustest valmib 35 trühvlit.
 

KOMMENTAARID

vastaja 16.sept 2010 20:34
Kogus sõltub ikkagi sellest kui suured sa need trühvlid teed!
küsija 15.aug 2010 12:45
kas sellest retseptist saab tõesti 35tk?
siiri 10.nov 2008 11:35
lisan oma limmikutesse
siirikirikal 27.dets 2007 13:18
Kuna segu oli toatemperatuuril liiga pehme, siis lasime enne pallide vormimist segul tunnikese külmkapis seista. Pärast seda sai ilusasti vormida, näppude vahel on isegi lihtsam kui lusikatega mässata.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool