Magustoidud ja maiustused  » Marjad ja puuviljad

Melon kookospiimas

Keskmine hinne: 3.21 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Eelista dessertmelonit (Cantaloupe), mis paistab silma magusa maitse ja õrnema viljaliha poolest.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Aja suhkur ja värskest laimist pigistatud mahl keema.
2.  Lisa kookospiim ja keeda rahulikul tulel umbes viis minutit, kuni segu hakkab paksenema.
3.  Puhasta melon seemnetest ja tõmba viljalihast kuulid.
4.  Vala kuulidele kookoskaste ja serveeri värske melissi või piparmündiga.

SOOVITUS:
* Kui kalorid pole prioriteet, võid kastme valmistada ka kookoskreemiga, millel on kookose maitse veelgi intensiivsem.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kata 04.märts 2014 23:48
Paksenemist ei märganud enne kui vähemalt pool tundi oli keenud. Algul proovisin muidugi ülitasasel tulel, sest ei teadnud, kuidas käitub. Lõpuks panin aga korralikult podisema ja lisasin ka veel ühe lusikatäie suhkrut. Ikkagi tuli kohutavalt hapu ollus. Võib-olla tuleks laimimahla vähem panna?
1