Uudiskiri Instagram Facebook
 
Marjad ja puuviljad

Pirnid jõhvikasiirupis

Marjad ja puuviljad

Pirnid jõhvikasiirupis

Angelica Udeküll Ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Eelista tugevama tekstuuriga pirne, need ei kee siirupis liiga pehmeks, vaid jäävad parajalt krõmpsuks. Seetõttu sobivad hästi kodumaised pirnid, mis sageli kõvemad.
Retsept
portsjonile
2 dl vesi
2 dl siider
2 sl suhkur
2 dl Jõhvikad
1 tk Kaneelikoor
1 tk Vanillikaun
3 tk Pirn
1.  Aja potis vesi, siider ja suhkur keema.
2.  Lisa jõhvikad, kaneelikoor ja vanillikaun ning keeda umbes 10 minutit.
3.  Eralda potist kaneelikoor ja vanillikaun ning ülejäänud segu suru läbi sõela.
4.  Koori pirnid, poolita ja puhasta seemnetest.
5.  Aseta pirnid jõhvikasiirupisse kümneks minutiks keema.

Eelista kasutada naturaalset siidrit, kas siis õuna- või pirnisiidrit.

Uued retseptid

Tuline pähkli-šokolaadijook

Argitoidud
Tuline pähkli-šokolaadijook