Magustoidud ja maiustused  » Marjad ja puuviljad

Ahjuõunad pähklitäidisega

Keskmine hinne: 3.5
Kogus: 4 portsjonit
Pese õunad, eemalda seemnekojad ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega täidise ained omavahel ja tõsta võrdselt õunte sisse. Küpseta 200 kraadises ahjus 15 minutit. Lase jahtuda ja serveeri vanillijäätisega. Kaunista kaneeli ja pähklipuruga. Õunad võiksid olla hapud, siis moodustub magusa sisuga mõnus kontrast.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
1234567890 06.okt 2012 13:43
Vabandust, eelmised kommentaarid on kirjutatud mu 8-aastase väikse venna poolt. Ei oska neid kustutada.
1234567890 06.okt 2012 13:41
ma sõin selle ära...
1234567890 06.okt 2012 13:40
Aga kalamaksaõli olete maitsnud? ma 5 aastasema arvasin et se on vahukoor ja siis ... Plöõääk!
1234567890 06.okt 2012 13:38
Nali, ma pole seda maitsnud
1234567890 06.okt 2012 13:37
See on jube halb, hullem kui kalamaksaõli!
1234567890 06.okt 2012 13:35
MULLE EI MAITSE!
1234567890 06.okt 2012 13:34
:N :N :N :N :N :N
1234567890 06.okt 2012 13:34
:N :N :N :N :N :N
muzz 05.veeb 2010 20:57
super head
hanna 27.nov 2009 20:28
oih sain juba vastuse :D igastahes mul ema tegi neid kunagi ja super head tulid . ma ei osanudki arvata et need on nii lihtsad ja head . nagu öeldaks lihtsuses peitub võlu;)
hanna 27.nov 2009 20:15
selline küsimus tekkis et kas õnuad peavad terveks jääma ? et sa uuristad selle sisu sealt välja või lõikad pooleks.
Atsinna 12.okt 2009 13:05
Hästi ei tahaks uskuda, et õunad lausa võis ujusid: esiteks pole seda võid seal nii palju: teiseks tõmbavad purustatud pähklid, fariinisuhkur ja kaneel võid endasse: kolmandaks on ju võimalik see sulavõi lihtsalt ära valada ja neljandaks: mitte ükski endast lugupidav, ka algaja kokkaja ei uhkusta toidu prügikasti viskamisega ega sellest kõva häälega pasundamisega.
kokaneti 12.okt 2009 10:09
jube rasvane! Õunad ju ujusid lausa võis! Minul lendasid nad prügikasti
M. 10.nov 2008 00:31
imehea ja lihtne
1