Magustoidud ja maiustused  » Marjad ja puuviljad

Aprikoosid šokolaadikuues

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Efektne jõulumaius, mille võib juba mitu päeva varem valmis teha. Valmista pooled aprikoosid valge ja pooled tumeda šokolaadiga.
Kogus: 1 portsjon
Tükelda valge ja tume šokolaad eraldi kaussidesse ning sulata kuumaveevannis. Sega sulanud šokolaad võimalikult ühtlaseks. Kasta aprikoosi üks külg šokolaadi ja pane tarduma. Aluspinna külge kleepumist aitab vältida see, kui torkad läbi aprikoosi katmata külje diagonaalselt peenikese puust hambaorgi. Tardunud maiused paki kaanega karpi, asetades kihtide vahele õhukest paberit. Säilita jahedamas ruumis (13–18°) või külmkapi kõige soojemas osas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Pretoria 14.nov 2010 16:55
Kuna meie peres valget ?okolaadi ei sööda, siis tegin ainult tumeda ?okolaadiga. Mida tumedam, seda parem:). Aprikoosid olid tõesti maitsvamad, mida pehmemad nad olid. Tegin ka kuivatatud ploomidega ja süüd need laual kommi asemel - saavad alati ruttu otsa:)
1