Magustoidud ja maiustused  » Marjad ja puuviljad

Martsipanitäidisega pirnid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parim maitse
Kogus: 4 portsjonit
Lõika pestud pirnid pooleks, eemalda südamik ning süvenda natukene. Allesjäänud pirnitükid haki ja sega kokku martsipani ja apelsinipipraga. Aseta saadud mass pirnidele ning aseta need ahjuvormi.
Eraldi kastrulis sulata või, mesi ning maitsesta sidrunimahla ja Santa Maria apelsinipipraga. Vala saadud vedelik pirnidele, raputa üle maapähklipuruga ja küpseta pirne 190 kraadi juures 15-20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kerli 16.märts 2011 10:42
Proovisin, suuremat maitseelamust ei saanud ja teist korda ka enam ei tee. Võid oli palju ja jäi liiga magus.
1