Magustoidud ja maiustused  » Marjad ja puuviljad

Šokolaadifondüü puuviljadega

Keskmine hinne: 2.75 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Šokolaadifondüü maitsestamiseks on mitmeid võimalusi – lisa krehvtisust näiteks tšilliga, mõrkust kohviga, värskust apelsinikoorega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1.   Tükelda või riivi šokolaad ja aseta koos kausiga veevannile sulama.
2.   Kui šokolaad on peaagu sulanud, lisa koor ja rumm.
3.   Kuumuta segu, kuni see on ühtlaselt sulanud.
7.   Vala segu fondüünõusse, mille all on küünal või põleti.
4.   Serveeri kooritud, puhastatud ja lõigutud puuviljadega.

NIPP: Rummi asemel võid šokolaadi hulka segada näiteks kirsi-, piparmündi- või mandlilikööri, aga ka brändit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 11.aug 2011 21:33
nam namm....
1