Uudiskiri Instagram Facebook
 
Marjad ja puuviljad

Šokolaadifondüü puuviljadega

Marjad ja puuviljad

Šokolaadifondüü puuviljadega

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Šokolaadifondüü maitsestamiseks on mitmeid võimalusi – lisa krehvtisust näiteks tšilliga, mõrkust kohviga, värskust apelsinikoorega.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
300 g Piimašokolaad
2 dl Rõõsk koor 35%-line
8 tl Rumm (hele või tume)
SERVEERIMISEKS
Ananass
Viinamarjad
Banaan
Mandariin
Küpsised
1.   Tükelda või riivi šokolaad ja aseta koos kausiga veevannile sulama.
2.   Kui šokolaad on peaagu sulanud, lisa koor ja rumm.
3.   Kuumuta segu, kuni see on ühtlaselt sulanud.
7.   Vala segu fondüünõusse, mille all on küünal või põleti.
4.   Serveeri kooritud, puhastatud ja lõigutud puuviljadega.

NIPP: Rummi asemel võid šokolaadi hulka segada näiteks kirsi-, piparmündi- või mandlilikööri, aga ka brändit.

KOMMENTAARID

Hindaja 11.aug 2011 21:33
nam namm....
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes