Magustoidud ja maiustused  » Marjad ja puuviljad

Mündised maasikad veinikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suvetoidud Autor: Pille Enden
Värsked maasikad mündi-veinikastmes on suviselt karge magustoit. Veini võid asendada ka viinamarjamahlaga, sel juhul vähenda suhkru kogust.
Valmistusaeg: üle 60 min

Valmistusaeg: 15 minutit +1 tund külmkapis

Kogus: 4 portsjonit
Lõika maasikad pooleks, suuremad neljaks. Pane kaussi ja sega suhkruga. Kata anum toidukilega. Lase tund aega toatemperatuuril seista. Lõika enamik mündilehti ribadeks ja puista maasikatele. Jaota marjad koos tekkinud mahlaga pokaalidesse. Vala peale vein ja kaunista alles jäetud piparmündilehtedega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa