Magustoidud ja maiustused  » Marjad ja puuviljad

Ahjurabarber besee ja vahukoorega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Pehmeks hautatud rabarber besee ja vahukoorega.
Valmistusaeg: üle 60 min

u 1½ tundi, millest u 30-40 minutit küpseb.

Puhasta rabarberid. Lõika need viltu u 3 cm pikkusteks tükkideks ja pane ahjuvormi. Puista suhkruga üle. Küpseta 150ºC juures u 30 minutit, sega paar korda. Kui tundub, et suhkur ei sula, lisa vormi põhja 1-2 spl vett. Jahuta.
Klopi munavalged tugevaks vahuks, lisa suhkur mitmes jaos, kogu aeg kloppides. Määri küpsetusvorm, mille läbimõõt on u 24 cm. Puista vormi põhja veidi jahu. Laota beseevaht vormi ja küpseta 150ºC juures u 40 minutit. Besee peaks olema pinnalt rabe ja seest veidi sitke.
Vahusta koor. Kaunista besee koorevahuga ja kata rabarberiga.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa