Uudiskiri Instagram Facebook
 
Marjad ja puuviljad

Ahjurabarber besee ja vahukoorega

Marjad ja puuviljad

Ahjurabarber besee ja vahukoorega

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Pehmeks hautatud rabarber besee ja vahukoorega.
üle 60 min

u 1½ tundi, millest u 30-40 minutit küpseb.

Taimetoitlastele
Kiudainerikas
Retsept
3 tk Munavalge
2.5 dl Suhkur
Võid
Jahu
RABARBERIKEEDIS
6 kuni 8 tk Rabarberivars
0.75 dl Suhkur
KAUNISTUS
2 dl Vahukoor
Puhasta rabarberid. Lõika need viltu u 3 cm pikkusteks tükkideks ja pane ahjuvormi. Puista suhkruga üle. Küpseta 150ºC juures u 30 minutit, sega paar korda. Kui tundub, et suhkur ei sula, lisa vormi põhja 1-2 spl vett. Jahuta.
Klopi munavalged tugevaks vahuks, lisa suhkur mitmes jaos, kogu aeg kloppides. Määri küpsetusvorm, mille läbimõõt on u 24 cm. Puista vormi põhja veidi jahu. Laota beseevaht vormi ja küpseta 150ºC juures u 40 minutit. Besee peaks olema pinnalt rabe ja seest veidi sitke.
Vahusta koor. Kaunista besee koorevahuga ja kata rabarberiga.
 
 

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes