Magustoidud ja maiustused  » Marjad ja puuviljad

Õunakissell ingveri ja rosmariiniga

Keskmine hinne: 3.13
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Lõika õunad lõikudeks. Lase vesi suhkru ja maitseainetega keema. Lisa õunalõigud ja keed nõrgal tulel pehmeks. Sega ettevaatlikult, et õunad võimalikult terveks jääksid. Lisa väheses vees lahustunud kartulijahu ühtlase, kogu aeg segades. Lase kissell uuesti keema tõusta.Kalla kissell kaussidesse, puista peale suhkrut. Serveeri leigelt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kadri 18.okt 2012 19:35
Sellise õunakoguse kohta liiga vähe vedelikku. Tulemuseks rohkem õunapuder. Et kisselli saaks tuli vedelikku lisada (panin pool klaasi vett ja pool klaasi mahla). Maitselt muidu huvitav - ilmselt rosmariini tõttu.
1