Magustoidud ja maiustused  » Marjad ja puuviljad

Jäätise-mascarponevahuga karamellõunad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Raili Mikk
Kiiresti valmiv ja suus sulav magustoit.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Sega juust pisut sulanud jäätisega ja tõsta jääkappi. Lõika seemneteta õunad 1 cm paksusteks viiludeks. Kuumuta pannil 30 g võid ja prae selles õunaviile mõlemalt poolt paar minutit. Lisa 0,5 dl suhkrut, lase sulada ja karamellista õunu samuti mõlemalt poolt mõni minut. Kui suhkur kipub minema liiga pruuniks, alanda kuumust. Pane õunaviilud taldrikutele jahtuma, tõsta peale jäätisevaht ja kaunista küpsisepuru või pähklitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ulviina 09.aug 2011 20:22
Mmmm.... keele viib alla, super hea :)
1