Magustoidud ja maiustused  » Marjad ja puuviljad

Õunad kaneelivahuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Toidutare
Rosinatega maitsestatud õunaviilud koos kaneelivahuga on tõeline hõrgutis.
Valmistusaeg: 20-40 min

u 35 minutit + jahutamine.

Kogus: 4 portsjonit
Leota želatiini külmas vees u 10 minutit. Lase piim keema tõusta, lisa kaneel ning suhkruga segatud munakollased. Kuumuta segu keemiseni, kogu aeg kloppides. Ära keeda. Pigista želatiinist vesi välja ja sulata see kuuma segu hulka. Hoia saadud segu jahedas. Vahusta rõõsk koor tugevaks vahuks ja lisa pooltarretunud segu hulka. 
Koori õunad, puhasta seemnetest ja viiluta. Kuumuta rasv pannil ning hauta selles rosinaid ja õunu mõni minut, kuid ära pruunista. Lisa õunamahl ja hauta veel paar minutit, jahuta. Laota kaneelivaht ja rosinatega õunad kihiti magustoidupokaalidesse.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Nipi 28.mai 2009 20:49
See on tóepoolest hórgutis!
1