Magustoidud ja maiustused  » Marjad ja puuviljad

Paks õunakissell

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Lihtne ja maitsev magustoit.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta õunad südamikest ja lõika sektoriteks. Keeda õunad vees kergelt pehmeks, maitsesta kaneelikoore ja tähtaniisiga. Lisa pressitud sidrunimahla. Sega tärklis veega ja lisa õuntele, samaaegselt sega. Lase keema tõusta. Vala kaussi ja puista suhkrut peale.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
NAAJ 15.mai 2010 19:42
Vahukoore või kohupiimakreemiga. Lahjema varjandina oleks lihtsalt piim, sest see tundub olevat paksema kisselli taoline magustoit.
Ave 14.mai 2010 23:14
Kuidas või millega seda serveerida?
1