Uudiskiri Instagram Facebook
 
Marjad ja puuviljad

Õunasektorid

Maitsestatud õunasektorid siirupise koorekastmega.

20-40 min

20

Retsept
portsjonile
50 g vōid
2 sl suhkrut
2 sl tumedat siirupit
2 dl créme fraiche
MARINAAD:
2 apelsini pressitud mahl
4 sl suhkrut
1 g jahvatatud kaneeli
1 g jahvatatud kardemoni
5 haput ōuna
Pane või, suhkur ja siirup potti. Kuumuta segades, kuni või on sulanud, ning lase podiseda keskmisel kuumusel paar minutit. Lisa créme fraiche, sega ja jahuta kaste.
Marinaadi jaoks sega apelsinimahl suhkruga ning kuumuta, kuni vedelik veidi pakseneb (u 5 minutit). Lisa maitseained, sega. Puhasta õunad ja lõika sektoriteks (ei ole vaja koorida) ning lisa kuumale apelsinimahlale. Kuumuta seni, kuni õunad muutuvad pehmemaks.
 

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga