Uudiskiri Instagram Facebook
 
Marjad ja puuviljad

Ahjuapelsinid jäätisega

Marjad ja puuviljad

Ahjuapelsinid jäätisega

Toidutare Eesti Päevaleht
PrindiSoovita sõbrale
Jäätisega täidetud üleküpsetatud apelsinid.
Retsept
6 apelsini
2 munavalget
4 sl suhkrut
5 dl vanillimaitselist jäätist
Lõika apelsinidel "kaaned" maha. Pigista mahl ettevaatlikult välja ning eemalda lusikaga uuristades viljaliha.
Pane tühjendatud apelsinikoored täidise valmistamise ajaks jääkappi. Vahusta munavalged suhkruga kõvaks vahuks. Sega vaht tasakesi suhkruga. Võta apelsinikoored jääkapist välja ja täida külma jäätisega, peale vala apelsinimahla. Munavalgevahust tõsta apelsinidele peale kaunid "mütsikesed". Pane apelsinid üheks-kaheks minutiks kuuma 250º C ahju ja lase munavalgemütsidel kergelt pruunistuda.
 

KOMMENTAARID

Mmmerlekas 03.apr 2010 17:48
suht mõtetud
montsik 26.märts 2006 13:35
nii hea
trooja 11.aug 2005 23:19
Väga huvitav! Kõik kiitsid!
annette 05 11.aug 2005 00:18
pole isegi viga , proovisin järgi
kaiks 19.dets 2004 22:11
löikad koorel nagu mutsi maha, natuke otsast ja pigistad mahla välja ja lisad sisse jäta.
Fliisi 03.dets 2004 20:01
kas see kraam tuleb siis apelsini koorte sisse panna või sain ma millestki valesti aru?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp