Magustoidud ja maiustused  » Marjad ja puuviljad

Ahjuapelsinid jäätisega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Päevaleht Autor: Toidutare
Jäätisega täidetud üleküpsetatud apelsinid.
Lõika apelsinidel "kaaned" maha. Pigista mahl ettevaatlikult välja ning eemalda lusikaga uuristades viljaliha.
Pane tühjendatud apelsinikoored täidise valmistamise ajaks jääkappi. Vahusta munavalged suhkruga kõvaks vahuks. Sega vaht tasakesi suhkruga. Võta apelsinikoored jääkapist välja ja täida külma jäätisega, peale vala apelsinimahla. Munavalgevahust tõsta apelsinidele peale kaunid "mütsikesed". Pane apelsinid üheks-kaheks minutiks kuuma 250º C ahju ja lase munavalgemütsidel kergelt pruunistuda.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mmmerlekas 03.apr 2010 17:48
suht mõtetud
montsik 26.märts 2006 13:35
nii hea
trooja 11.aug 2005 23:19
Väga huvitav! Kõik kiitsid!
annette 05 11.aug 2005 00:18
pole isegi viga , proovisin järgi
kaiks 19.dets 2004 22:11
löikad koorel nagu mutsi maha, natuke otsast ja pigistad mahla välja ja lisad sisse jäta.
Fliisi 03.dets 2004 20:01
kas see kraam tuleb siis apelsini koorte sisse panna või sain ma millestki valesti aru?
1