Magustoidud ja maiustused  » Marjad ja puuviljad

Pohlapirnid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri
Jäta varreotsad pohlapirnide kaunistuseks. Süües on mugav neist kinni hoida. Pirnileeme võid kastmeks keeta. Lisandiks serveeri kohupiima ja vahukoore segu.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Koori pirnid ja kraabi varreotsad valgeks. Pane pirnid väikesesse kõrgeservalisse kastrulisse ning vala peale niipalju mahla, et nad on peaaegu kaetud. Lase mahlal keema tõusta. Keeda pirnid mõõdukal kuumusel pehmeks. Võta kastrul tulelt ja tõsta külma vette jahtuma. Soovi korral keeda pohlamahlast kaste. Selleks lisa mahlale tilga veega segatud kartulitärklis ja lase kastmel korraks keema tõusta.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa