Magustoidud ja maiustused  » Marjad ja puuviljad

Ahjuõun granadilli ja jäätisega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Indrek Kivisalu
Rikkaliku maitsebuketiga magustoit.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Haki vajadusel pähklid väiksemaks. Pane rosinad sooja vette ja lase veidi aega paisuda. Sega nõrutatud rosinad, pähklid, suhkur ja natuke brändit või konjakit toasooja võiga. Lõika õuntel ülemine veerandik ära ning eralda õunasüdamikueemaldajaga keskosa. Täida tekkinud tühimik võiseguga. Küpseta ahjus 180–190° juures umbes 20 minutit ehk kuni õuna viljaliha hakkab koortest välja kerkima.
Lõika granadillid pooleks. Võta sisu lusikaga välja ja kasuta seda serveerimistaldrikutel kastmena. Tõsta taldrikutele ka ahjust tulnud õunad. Lisa jäätis ja šokolaadikaste ning kaunista melissi- või mündilehtedega. Vii ruttu lauda, enne kui jäätis hakkab sulama.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
henry mark 24.sept 2012 18:14
See õun ei ole liigahea hea kui lasta üle küps hinnata seda on raske väga hea ajaviide lastele kellel pole midagi teha näiteks vahivad arvutit tehku parem midagi kasuliku tehke ahjuõun või muid küpsetisi ahjuõun
1