Magustoidud ja maiustused  » Marjad ja puuviljad

Maasikad rohelise pipra marinaadis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Marineeritud maasikaid võib ka purgis säilitada. Kuumuta purk, aseta hoidis sisse ja kaaneta korralikult.
Kogus: 2 portsjonit
Pigista apelsinist mahl ja riivi koor. Pane potti pipraterad, suhkur, vesi, apelsinimahl ja -koor ning keeda 10–15 minutit, et valmiks siirup. Lase siirupil maha jahtuda. Eemalda maasikalt rohelised varred ja lõika maasikad neljaks. Aseta maasikad siirupi sisse ja lase enne serveerimist 15 minutit maitsestuda. Mida kauem lased seista, seda tugevam maitse jääb. Marineeritud maasikaid võib pakkuda magustoiduna koos vahukoore, kohupiima või jäätisega. Samas sobib neid pakkuda ka liha kõrvale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa