Uudiskiri Instagram Facebook
 
Marjad ja puuviljad

Murelid šokolaadis

Marjad ja puuviljad

Murelid šokolaadis

Angelica Udeküll Ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Maitse rikastamiseks võid šokolaadi sisse lisada ka veidi brändit.
Retsept
portsjonile
16 tk murelid
100 g Tume šokolaad
2 tl Purustatud pähklid
Purusta potti tume šokolaad ja sulata see vesivannil vedelaks. Pese murelid, kuid ära eemalda varsi. Võta varrest kinni ja kasta murel šokolaadi sisse. Tõsta välja ja keeruta, et liigne šokolaad ära nõrguks. Aseta šokolaadine murel taldrikule ja jäta tahenema. Purusta pähklid ja raputa murelitele pähklipuru.

SOOVITUS:
* Et šokolaadiga murelid alusele kinni ei jääks, pane taldrikule küpsetuspaber. Enne serveerimist aseta murelid puhtale alusele.

KOMMENTAARID

kats 30.juuli 2008 22:27
Olen proovinud teha ja väga head, kuid mina panin algul mureli šokolaadi sisse ja siis kookoshelveste või pähklipuru sisse, siis ei valgu šokolaad laiali. Võiks ka valge šokolaadiga proovida....
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool