Magustoidud ja maiustused  » Marjad ja puuviljad

Murelid šokolaadis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Maitse rikastamiseks võid šokolaadi sisse lisada ka veidi brändit.
Kogus: 4 portsjonit
Purusta potti tume šokolaad ja sulata see vesivannil vedelaks. Pese murelid, kuid ära eemalda varsi. Võta varrest kinni ja kasta murel šokolaadi sisse. Tõsta välja ja keeruta, et liigne šokolaad ära nõrguks. Aseta šokolaadine murel taldrikule ja jäta tahenema. Purusta pähklid ja raputa murelitele pähklipuru.

SOOVITUS:
* Et šokolaadiga murelid alusele kinni ei jääks, pane taldrikule küpsetuspaber. Enne serveerimist aseta murelid puhtale alusele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kats 30.juuli 2008 22:27
Olen proovinud teha ja väga head, kuid mina panin algul mureli šokolaadi sisse ja siis kookoshelveste või pähklipuru sisse, siis ei valgu šokolaad laiali. Võiks ka valge šokolaadiga proovida....
1